The Rawtarian Community
The Rawtarian Community is one of the largest online raw food communities. In addition to this community forum, you can browse and search thousands of community recipes added by over 5000 talented Rawtarian Community members just like you!
Visit The Community
Comments
Ben bazen insanların küçük kararları nasıl büyüttüğünü görmekten hoşlanıyorum. Herkes aynı anda aynı şeyi yapıyormuş gibi görünse de aslında herkesin aklında bambaşka düşünceler dönüyor. O farklılıklar da sonunda ilginç sonuçlara sebep oluyor. Gün içinde bile küçük bir tercih, yürüdüğün sokaktan tut da tanışacağın insanlara kadar her şeyi değiştirebiliyor. Bu yüzden bu tarz paylaşımları okumak keyifli geliyor.
Bence ikisi karışık gidiyor ama o küçük detaylar gerçekten inanılmaz fark yaratabiliyor. Geçen hafta https://1winoyna.com/ üzerinden takılırken benzer bir şey yaşadım. Normalde hep aynı taktiği denerdim ama bu kez çevreyi daha dikkatli okuyup farklı bir seçim yaptım. Saniyelik bir karar gibi görünüyordu ama sonuç baya olumlu oldu. Benim için en işe yarayan şey, oyunun ritmini kaçırmadan ufak değişiklikler denemek. Hem kontrol hissi veriyor hem de şans devreye girse bile kendimi oyunun içinde daha sağlam hissediyorum